• 4
  • 3
  • 369
374000E
Type: Villa

Bucuresti Damaroaia- Jiului Sectorul 1 Romanaia View on map

Bucurestii Noi Damaroaia Jiului vila P+1+M 6 camere teren 328 mp

Bucurestii Noi-Damaroaia de vanzare vila P+1+M .Imobilul a fost construit în 2002 de un constructor pentru familia sa, este renovat si termoizolat exterior si interior în 2011.

Mobilierul nou este de ultima generatie, de productie germana, suedeza, italiana, ales cu mare rafinament, iar design-ul a beneficiat de aportul unui profesionist.

Pe scurt, un LUX accesibil, un camin cald, o oaza de liniste si reconfortare cotidiana, un urias rezervor de energii pozitive, confort si buna-dispozitie.

Sconstr.=369 mp;

Sutila=264mp(real 318mp);

Amprenta la sol =159mp; S teren= 328mp Structura casei: beton armat si zidarie portanta tencuita (caramida si bca), izolata termic cu polistiren (exterior-10cm) si vata minerala+rigips (interior-10cm), acoperis tabla Lindab-5 ferestre, tâmplarie PVC, geam termopan, centrala noua pe gaz 32KW, calorifere otel, aer conditionat/3 nivele, gresie, faianta, parchet laminat,interfon video, telefon/fax, cablu TV/ internet WI-FI mare viteza. balustrade de inox; zid beton 2,4m si por?i metalice (cu telecomanda),curte si gradina amenajata cu trandafiri, conifere(pini), magnolii, liliac si pomi fructiferi.

Locuinta este amenajata pe trei nivele astfel: Parter: Living generos de 42mp, cu spatiu distinct pentru dinnig Birou/Dormitor de 18mp, Bucatarie ultramoderna mobilata si utilata de 18mp, Baie mare, cu cada, chiuveta, bideu si fereastra, utilata si dotata. Holuri largi, casa scarii (cu marmura roz de Ruschita si mobilier cuier/încaltaminte)

Etaj: Dormitor matrimonial, spatios cu terasa mare si posibilitate dressing. 2 dormitoare decomandate, baie cu cada, spatioasa, cu fereastra, superba. Hobby space (sau al doilea living) spatios si luminos, amenajat pentru relaxare, computer ti biblioteca (poate fi amenajat si ca loc de joaca), cu acces la balcon si terasa. 

Mansarda: amenajata cu parchet laminat: Camera de oaspeti(dormitor mobilat cu mobila italiana) Camera cu arcade pentru folosinta(cu dressing),loc de joaca, birou, sau depozitare. Camera depozitare(poate fi adaptata si ca bucatarie), Baie noua cu cada. Hol cu aparate fitness si spatiu de depozitare închis. Camera tehica, separata(cu spatiu de depozitare),în curte interioara pavata cu gresie.

Loc de parcare în curte pt. 2 masini si 2 locuri în fata portii. Pretul mobilei se negociaza separat, în limita a 3-5% din pretul imobilului. IMPORTANT: prin pretul afisat se ofera deja o reducere de 5%  din analiza tehnica intreprinsa, imobilul se inscrie în primele trei pozitii ale clasamentului Zonei la Raportul PRET/CALITATE. 360.000E complet mobilat. Pretul final al ofertei este negociabil!

Property Features

Relevee

Bucurestii Noi Damaroaia Jiului vila P+1+M 6 camere teren 328 mp floorplan 1
Bucurestii Noi Damaroaia Jiului vila P+1+M 6 camere teren 328 mp floorplan 1
Bucurestii Noi Damaroaia Jiului vila P+1+M 6 camere teren 328 mp floorplan 1

Location on Map

Loading Map

Assigned Agent

Gabriela Laura Magori

Contact Gabriela Laura Magori

[ctct form="4116" show_title="false"]
Absolvent ASE . Experienta 16 ani in tranzactii imobiliare si 28 de ani in afaceri ... Read more

Similar properties

View:
  • Grid
  • List
Sort by:
View:
  • Grid
  • List

Bucurestii Noi, parc Bazilescu oferim vila splendida S+P+1 complet mobilata si utilata 2005, 5 camere, garaj subteran. Constructie si finisaje deosebite, scari marmura S. teren 300 mp S. util 298 mp metrou, parc, piata, acceptam credit.

297000 Euro

Vila stil mediteranean Pipera-Tunari piscina teren 1200 mp - complet mobilata si utilata

875000 Euro

Bucurestii Noi -Sos Chitilei zona Bacului, de vanzare vila cu arhitectura deosebita D+P+M . DEMISOL INALT-60 MP,CAMERA CENTRALEI,DEPOZITARE,CU ACCES SI DE AFARA DIN CURTE,SI DIN BUCATARIE, -PARTER;LIVING,DINING,BUCATARIE,WC,BIROU,CU...

249000 Euro