• 4
  • 3
  • 370
875000 Euro
Type: House

Bucuresti Pipera Sectorul 1 Romania View on map

Vila stil mediteranean Pipera-Tunari piscina teren 1200 mp – complet mobilata si utilata

Descriere

Casa construita in stil mediteranean in zona Pipera-Tunari, pe un teren de 1200 mp, langa padure, isi asteapta noii proprietari intr-un decor de poveste.

Va prezentam mai jos cateva din cele mai importante caracteristici:
– Anul constructiei: 2019 (finalizata)
– Locatie: Pipera-Tunari
– Suprafata teren: 1200 mp
– Suprafata construita: 370 mp
– 5 camere (living si 4 dormitoare)
– 3 bai
– 1 dressing
– Spatii depozitate: 1
– Numar terese: 3
– Front stradal: 45 m
– Regim inaltime: P+1E
– Structură rezistenţă: Beton armat
– Învelitoare acoperiş: Tigla portugheza ceramica
– Sistem incalzire: incalzire in pardoseala pe gaze
– Acces internet: Wireless
– Foisor cu suprafata de 25 mp
– Statie pentru dedurizarea si purificarea apei
– Piscina cu suprafata de 48 mp si 1,2 – 1,8 m adancime
– Casa este complet mobilata si utilata
– Acces direct catre: DN1, Şoseaua Pipera-Tunari, Şoseau de Centură, autostrada A3, aeroportul Otopeni – Henry Coandă, Mall Baneasa, Scoala Americana, scoala si gradinita Olga Gudynn, si multe alte facilitati si zone de atractii din nordul Bucurestiului.

Utilitati generale: Curent trifazic, Gaze, Apa, Canalizare, Cablu TV, Internet, Telefon, Sistem de alarma, Monitorizare video, Paza si protectie.

Casa se remarca prin aspectul elegant si prin atentia la detalii cu care a fost construita. Finisajele sale, de inalta calitate, aduc un confort sporit, pus la dispozitie nu doar de amplul spatiu locativ, ci si de piscina exterioara, foisor, spatiile de parcare si curtea generoasa, amenajata de un peisagist. Exteriorul sau, cu acoperis din tigla ceramica si suprafete vitrate extrem de generoase, aminteste de vilele clasice toscane, sporindu-i farmecul.

Vila dispune de toate utilitatile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de curent trifazic, gaz, apa, canalizare, cat si de centrala termica, incalzire in pardoseala, camere video, sistem de alarma, telecomanda poarta acces auto.

In jurul proprietatii se gaseste o frumoasa padure si alte vile. Zona nu este aglomerata, ci ofera tot confortul necesar traiului linistit al unei familii care nu doreste sa locuiasca in mijlocul agitatiei citadine. Este locul in care copiii dvs. pot creste in voie, in care puteti organiza adunari de familie, petreceri cu prietenii, langa piscina, ori unde puteti organiza propriul spatiu de lucru, acasa. Aceasta casa va pune la dispozitie tot necesarul realizarii acestor dorinte, singura dvs. limitare fiind propria imaginatie.

Casa se vinde exact cum este prezentata in fotografii, complet mobilata si utilata. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Telefon contact: 0722.515.556

 

Property Features

Location on Map

Loading Map

Assigned Agent

Gabriela Laura Magori

Contact Gabriela Laura Magori

[ctct form="4116" show_title="false"]
Absolvent ASE . Experienta 16 ani in tranzactii imobiliare si 28 de ani in afaceri ... Read more

Similar properties

View:
  • Grid
  • List
Sort by:
View:
  • Grid
  • List

Bucurestii Noi, parc Bazilescu oferim vila splendida S+P+1 complet mobilata si utilata 2005, 5 camere, garaj subteran. Constructie si finisaje deosebite, scari marmura S. teren 300 mp S. util 298 mp metrou, parc, piata, acceptam credit.

297000 Euro

Bucurestii Noi -Sos Chitilei zona Bacului, de vanzare vila cu arhitectura deosebita D+P+M . DEMISOL INALT-60 MP,CAMERA CENTRALEI,DEPOZITARE,CU ACCES SI DE AFARA DIN CURTE,SI DIN BUCATARIE, -PARTER;LIVING,DINING,BUCATARIE,WC,BIROU,CU...

249000 Euro