• 3
 • 2
 • 94
250000 Euro
Type: Apartment

Aviator Radu Beller Bucuresti Piata Dorobanti Sectorul 1 Romania View on map

Oportunitate deosebită pentru cunoscători: Apartament cu 4 camere și dependințe într-o locație privilegiată din Sectorul 1

Bucureștiul te întâmpină cu brațele deschise într-una dintre cele mai căutate și vibrante zone – Piața Dorobanti, cu intersectia sa emblematica cu strada Aviator Beller.

În această locație centrală, situată în inima Sectorului 1, ce oferă o viață urbană dinamică și acces facil la toate facilitățile orașului, prezentăm acum spre vânzare un apartament cu 4 camere și dependințe, însumând o suprafață totală de 94 mp, , cu o vedere panoramică superba asupra Pieței Dorobanti și străzii Aviator Radu Beller.

Bucureștiul este o meca a afacerilor, iar locația este cheia succesului iar prin  achiziția acestui apartament obții oportunitatea unică de a-ți deschide afacerea într-una dintre cele mai prolifice zone comerciale . Această locație oferă mediul perfect pentru ca afacerea ta să prospere și să crească.

În cazul în care dorești  să amenajezi o locuință personală pentru tine, îți oferim posibilitatea de a trăi într-una dintre cele mai exclusiviste și căutate zone din București.

Apartamentul pe care ți-l propunem spre achiziție se află la etajul 1 al unei vile interbelice, cu subsol, parter și două etaje. Vila dispune de patru apartamente în total, din care trei au fost deja achiziționate, unul fiind destinat locuirii și două fiind închiriate pentru diverse activități comerciale. La parterul vilei funcționează o cafenea selectă, specifică zonei Dorobati-Beller.

Construcția solidă a vilei este bine integrată în teren, având un subsol amenajat pentru depozitare și boxe.

Viitorilor locatari li se oferă posibilitatea de a amenaja apartamentul conform preferințelor personale, fie pentru locuință, birouri sau alte activități comerciale rentabile.

Toate actele sunt perfectate in vederea vanzarii imobilului, existand cadastru și intabulare pe persoană fizică, fără datorii sau sarcini.

Pentru a te putea ajuta la luarea unei deciziiîți oferim câteva informații despre zonă și despre potențialul mare comercial  al acestei locații:

Avantajele zonei pentru locuit:

 1. Localizare premium: Situată în inima Sectorului 1, zona Piața Dorobanti – Aviator Beller se bucură de acces rapid către cele mai importante puncte de interes din București. Cu proximitatea sa la principalele artere de transport public și căi de acces, acesta este punctul de plecare perfect pentru a explora orașul în toată splendoarea sa.
 2. Stil de viață rafinat: Îmbinând farmecul istoric cu eleganța modernă, zona Piața Dorobanti oferă o gamă variată de restaurante fine, cafenele cochete, buticuri de lux și spații verzi înconjurătoare. Aici vei găsi tot ce îți dorești pentru un stil de viață activ și sofisticat.
 3. Facilități și servicii: Cu o infrastructură bine dezvoltată, zona este complet echipată cu magazine de proximitate, centre comerciale, școli de înaltă calitate, clinici medicale și multe alte facilități pentru a asigura un confort maxim pentru locuitorii săi.
 4. Vecinătatea culturala : Fiind în proximitatea unor instituții culturale de renume, cum ar fi muzee, galerii de artă și teatre, zona Piața Dorobanti este o alegere excelentă pentru cei care apreciază arta și cultura în toate formele sale.
 5. Siguranță și conectivitate: Cu un nivel ridicat de siguranță și o comunitate prietenoasă, această zonă este ideală pentru familiile care caută un mediu urban sigur și liniștit.

Avantajele Zonei pentru Afaceri:

 1. Trafic Pietonal și Auto Elevat: Cu o zonă de tranzit intensă, inclusiv trafic pietonal și auto, zona Piața Dorobanti – Aviator Beller atrage o mulțime variată de clienți potențiali. Acest lucru oferă o expunere excelentă pentru afacerea ta și crește șansele de succes într-un mediu competitiv.
 2. Hub Comercial și de Afaceri: Cunoscută pentru atmosfera sa vibranta și diversitatea sa culturală, zona este un adevărat hub comercial și de afaceri. Cu restaurante, cafenele, magazine de lux și spații verzi înconjurătoare, este locul ideal pentru a-ți atrage clienții și partenerii de afaceri.
 3. Infrastructură Bine Dezvoltată: Beneficiezi de o infrastructură bine dezvoltată, inclusiv acces facil la transport public, parcări, rețele de comunicații și servicii publice. Aceste facilități îți facilitează gestionarea afacerii și îți oferă oportunități excelente de extindere și creștere.
 4. Clișee Culturale și de Divertisment: Vecinătatea cu instituții culturale de renume, cum ar fi muzee, galerii de artă și teatre, adaugă un plus de valoare afacerii tale. Organizarea de evenimente și colaborări culturale poate atrage atenția asupra brandului tău și poate crea legături puternice în comunitatea locală.
 5. Siguranță și Reputație: Cu un nivel ridicat de siguranță și o reputație solidă în rândul locuitorilor și vizitatorilor, zona Piața Dorobanti – Aviator Beller este considerată un loc de încredere pentru afaceri. Această încredere poate contribui la construirea unei imagini pozitive pentru brandul tău și poate spori încrederea clienților.

Nu rata șansa de a-ți transforma visul în realitate și de a-ți deschide afacerea în una dintre cele mai promițătoare zone comerciale din București. Oportunitățile sunt nelimitate în zona Piața Dorobanti – Aviator Radu Beller, iar noi suntem aici să te sprijinim în fiecare pas al drumului.

Pentru mai multe informații și pentru a explora opțiunile disponibile pentru afacerea ta, nu ezita să ne contactezi.

Împreună, putem transforma visul tău într-o afacere de succes în inima Bucureștiului!

Reprezentare exclusiva  Dream Business & Consulting

 

Poze si si releveela la:   https://dreambusiness.ro/property/apartament-cu-4-camere-in-vila-dorobanti-beller/

 

 

Property Features
 • Apartment
 • 3 bed
 • 2 bath
 • 5 Rooms
 • Built 1938
 • Air Conditioning
 • Floor Area is 94 m²
 • Toilet
 • Floor Boards
 • Balcony
 • Split System Aircon
 • Gas Heating

Relevee

Oportunitate deosebită pentru cunoscători: Apartament cu 4 camere in vila în locația privilegiată din Sectorul 1 Dorobanti Beller floorplan 1

Location on Map

Loading Map

Assigned Agent

Adorjan Magori
Real Estate & Business Consultant

Contact Adorjan Magori

Consultant imobiliar cu 21 ani de experienta in tranzactii imobiliare si peste 30 ani in ... Read more
+40722515556

Similar properties

View:
 • Grid
 • List
Sort by:
View:
 • Grid
 • List

Bucurestii Noi – Bazilescu , oferim spre vanzare un imobil compus din teren 285 mp , pe care se gaseste o casa din caramida cu suprafata de...

159000 Euro

Casa cu 3 camere langa Parcul Bazilescu teren de 300 mp Casa renovabila sau demolabila in zona excelenta,cu suprafata contruita de 100 mp, cu teren de 300...

179000 Euro

Apartament cu 3 camere Bucurestii Noi Bazilescu etaj 1 in imobil S+P+2E+M an 2020 .Se vinde complet mobilat si utilat

199000 Euro

Bucurestii Noi zona metroul Jiului ,oferim spre vanzare o vila solida D+P+M , constructie 2001 avand structura din cadre din beton armat si compartimentarea cu caramida ....

217500 Euro

Bucurestii Noi -Sos Chitilei zona Bacului, de vanzare vila cu arhitectura deosebita D+P+M . DEMISOL INALT-60 MP,CAMERA CENTRALEI,DEPOZITARE,CU ACCES SI DE AFARA DIN CURTE,SI DIN BUCATARIE, -PARTER;LIVING,DINING,BUCATARIE,WC,BIROU,CU...

269000 Euro