• 3
  • 3
  • 196
315000 Euro
Type: Villa

Mogosoaia Parc Mogosoaia Ilfov Romania View on map

Casă / Vilă Mogosoaia la 5 minute de Bucuresti, piscina, parc

Casa P+1 de vanzare in cea mai bine cotata zona a comunei Mogosoaia., in apropierea Parcului Mogosoaia .Aceasta se afla pe o strada exclusivista, formata doar din proprietati asemanatoare cu aceasta. Strada este adiacenta strazii principale, ferita de zgmotoul masinilor.

Proprietatea este formata din spatii generoase si este compartimentata dupa cum urmeaza:

-parter: un hol de acces foarte generos, baie, bucatarie inchisa, living + zona de dinning si un dormitor. Accesul catre terasa de 20 mp se face atat din bucatarie cat si din living.

-etaj: un hol, doua dormitoare, dintre care cel matrimonial cu baie si dressing proprii. In dormitorul matrimonial se afla si o zona pentru relaxare, birou sau dressing nr. 2. Etajul mai detine inca un dormitor si inca o baie pe hol.

Tamplarile PVC Rehau, usi Pinum, parchet din bambus.

Terenul total este de 350 mp, curtea are brazi maturi, gazon si flori. Langa casa se afla garajul care se actioneaza pe telecomanda, cu posibilitatea parcarii a doua masini, una in garaj si cealalta in fata garajului.

Proprietatea face parte dintr-un ansamblu de 8 case, cu vecini de exceptie. Ansamblul dispune si de piscina si foisor pentru proprietarii celor 8 case. In ansamblu sunt de vanzare doua case foarte asemanatoare. Casele au fost inchiriate pana de curand iar acum proprietarii au decis sa le vanda.

Toate utilitatile disponibile. Scoli, gradinite, supermarket si autobuze la distanta de mers pe jos.

Facilități:Bucătrărie utilată, Centrală proprie, Aer condiționat, Curte, Grădină,

Ușă intrare Metal, Uși interioare Lemn, Parchet,Gresie,Ferestre PVC, Pereți Vopsea lavabilă,  Izolat Termic Interior, Izolat Termic Exterior,Drumuri Asfaltate, Iluminat stradal, Sistem de alarmă,Supraveghere video, Piscină exterioară,Transport în comun,

 

 

Property Features

Location on Map

Loading Map

Assigned Agent

Adorjan Magori
Real Estate & Business Consultant

Contact Adorjan Magori

Consultant imobiliar cu 21 ani de experienta in tranzactii imobiliare si peste 30 ani in ... Read more
+40722515556

Similar properties

View:
  • Grid
  • List
Sort by:
View:
  • Grid
  • List

Mogosoaia zona Parcul Mogosoaia vila individuala deosebita  P+1+M Oferim spre vanzare vila individuala cu finisaje premium, tip P+1+M, construita in 2023 Vila a fost construita pe baza...

349000 Euro

Vila in complex rezidential – Mogosoaia De vanzare vila tip duplex cu 6 camere amplasata in Mogosoaia, intr-o zona linistita, in incinta unui cartier rezidential si usor...

284000 Euro