Consultanta imobiliara

CONSULTANTA IMOBILIARA PENTRU ACHIZITIE

Consultanta imobiliara privind modalitatile de achizitie sau de vanzare ale unei proprietati, in cel mai avantajos mod ,este serviciul conex cel mai important pe care agentia noastra o poate oferi clientilor sai.

Cumparatori sunt avizati asupra tuturor aspectelor privind achizitia unei proprietati, fiind consiliati pe tot parcursul achizitiei .

La nevoie, putem recomanda specialisti (arhitecti, constructori, cadastristi, specialisti cu certificate energetice, avocati, notari etc) ce pot fi solicitati pentru inspectia constructiei, verificarea a actelor de proprietate si a documentatiei cadastrale a proprietatii.

CONSULTANTA IMOBILIARA PENTRU VANZARE

Sunt verificate toate documentele necesare tranzactiei, iar proprietarii afla din timp ce acte mai sunt necesare,cum si de unde trebuie sa le procure,(daca este cazul sa se rectifice anumite greseli sau neconcordante din acte), astfel incat, la prezentarea cumparatorilor, tranzactia sa se desfasoare in timpul cel mai scurt.

La cerere, agentia poate sa informeze partile privind preturile la ofertele imobiliare existente in mass-media la un moment dat.

Proprietati Noi