Intermediere imobiliara

REZULTATE MAI BUNE INTR-UN TIMP MAI SCURT

Serviciile de intermediere imobiliara sunt parte integranta din activitatea agentiei noastre, putand fi solicitate atunci cand se doreste o vanzare sau o achizitie asistata de catre profesionisti, in vederea obtinerii unor rezultate superioare, intr-un timp mai scurt.

EXPERIENTA DE PESTE 13 ANI

Avand o experienta de peste 13 ani in intermediere imobiliara si o pregatire temeinica in domeniul constructiilor, monitorizam constant proprietatile date spre vanzare si inchiriere si recomandam clientilor nostri cele mai bune optiuni, in functie de necesitatile si dorintele acestora.

NEGOCIERE

Partile pot solicita ca agentia fie sa identifice un cumparator sau o proprietate anume, fie sa le reprezinte ca negociator pentru achizitia unei proprietati alese sau pentru vanzarea proprietatii catre un client deja identificat. Prin metode adecvate, sustinute de argumentari profesionale, garantam obtinerea unor rezultate dorite atat de catre cumparatori cat si de proprietari.

INTERMEDIERE IMOBILIARA IN INCHIRIERI

Agentia noastra presteaza la cerere si servicii de intermediere imobiliara si monitorizare pentru inchirierea de apartamente, case, vile, birouri / spatii comerciale intr-un buget prestabilit.

Proprietati Noi