Servicii Oferite

1. Consilere si reprezentare exclusiva

Avantajele oferirii imobilului dvs. in exclusivitate agentiei noastre sunt:

proprietatea va fi pomovata in mod profesionist , fiind expusa cu vizibiliate maxima atat clientilor persoane fizice cat si altor agentii imobiliare din piata pe care o poate cointeresa financiar pentru a identifica o posibila oferta favorabila, evitand conflictul de interese prin reprezentare dubla si facilitand implicit tranzactionarea in cei mai potriviti termeni pentru clientul sau.
promovarea o facem noi si este gratuita
agentia noastra monitorizeaza preturile zonei, precum si interesul clientilor in zona respectiva
sunteti informat constant cu privire la evolutia preturilor, cerintele clientilor nostri si impresiile acestora, dupa vizionarea proprietatii dvs.
nu sunteti deranjat telefonic sau la domiciliu pentru informatii, decat in cazul necesitatii unor vizionari (daca imobilul este liber si ne incredintati si cheia, deplasarea dvs. la vizionari nu mai este necesara). Astfel, veti putea petrece mai mult timp cu familia sau dupa caz, nu veti mai avea intreruperi din activitatea dvs. de la serviciu.
eliminati riscul de a avea preturi diferite publice in mass-media si pe internet, publicate de agentii diferite
lucrati cu un partener de incredere
atingeti rezultatele dorite intr-un timp mai scurt, beneficiind de experienta noastra de peste 15 ani in domeniu, precum si de clientii care apeleaza la serviciile noastre.
castigati timp si bani prin folosirea de tehnici si metode de promovare, prezentare si negociere, testate de-a lungul timpului cu succes de catre agentia noastra.
beneficiati de evaluarea corecta a proprietatii prin metoda costului de inlocuire si a analizei comparative de piata in vedea stabilirii corecte a pretului
beneficiati de prezentarea cat mai avantajoasa a proprietatii si ridicarea valorii ei
suntet reprezentate exclusiv interesele dumneavoastra, negocierea pretului facanduse de catre profesionisti.
primiti suportul nostru in pregatirea tranzactiei , derularea si supervizeaza inchiderii cu success a acesteia

2.Intermediere imobiliara

Serviciile de intermediere imobiliara sunt parte integranta din activitatea agentiei noastre, putand fi solicitate atunci cand se doreste o vanzare sau o achizitie asistata de catre profesionisti, in vederea obtinerii unor rezultate superioare, intr-un timp mai scurt.
Avand o experienta de peste 15 ani in intermediere imobiliara si o pregatire temeinica in domeniul constructiilor, monitorizam constant proprietatile date spre vanzare si inchiriere si recomandam clientilor nostri cele mai bune optiuni, in functie de necesitatile si dorintele acestora.
Partile pot solicita ca agentia fie sa identifice un cumparator sau o proprietate anume, fie sa le reprezinte ca negociator pentru achizitia unei proprietati alese sau pentru vanzarea proprietatii catre un client deja identificat.
Prin metode adecvate, sustinute de argumentari profesionale, garantam obtinerea unor rezultate dorite atat de catre cumparatori cat si de proprietari.<
Agentia noastra presteaza la cerere si servicii de intermediere imobiliara si monitorizare pentru inchirierea de apartamente, case, vile, birouri / spatii comerciale intr-un buget prestabilit.

3. Publicitate / promovare imobiliara

Agentia noastra ofera publicitate / promovare imobiliara prin intermediul siteurilor sale https://dreambusiness.ro si  imobiliare.bucurestii-noi.ro  precum si in cadrul spatiilor sale rezervate in siteuri specializate cu trafic mare, cat si in mass-media.
Informatiile publicate de catre agentia noastra sunt verificate din actele proprietatilor, asfel ca proprietatile sa nu fie prezentate cu caracteristici si detalii trunchiate, dar in acelasi timp sa nu dezvaluie date confidentiale.
Pozele si releveele sunt preluate asfel incat sa prezinte cu acuratete realitatea, dand posibilitatea clientilor sa-si formeze o parere obiectiva asupra proprietatilor, pentru a se putea evita vizionarile inutile.

4. Monitorizare imobiliara

Agentia noastra ofera servicii de monitorizare a ofertelor imobiliare publicate pe web si mass media astfel ca potentialii cumparatori sa poata gasi in timpul cel mai scurt, proprietatile dorite , atat ca cerinte de functionalitate dar si ca pret.
Avand o experienta de peste 15 ani in prestarea de servicii imobiliare si o pregatire temeinica in domeniul constructiilor, monitorizam constant proprietatile date spre vanzare si recomandam clientilor nostri cele mai bune optiuni, in functie de necesitatile si dorintele acestora.
Agentia noastra presteaza la cerere si servicii de monitorizare a pietei pentru gasirea si inchirierea de apartamente, case, vile, birouri / spatii comerciale intr-un buget prestabilit.

5. Consultanta imobiliara
Consultanta imobiliara pentru achizitie

Consultanta imobiliara privind modalitatile de achizitie sau de vanzare ale unei proprietati, in cel mai avantajos mod ,este serviciul conex cel mai important pe care agentia noastra o poate oferi clientilor sai.
Cumparatori sunt avizati asupra tuturor aspectelor privind achizitia unei proprietati, fiind consiliati pe tot parcursul achizitiei .
La nevoie, putem recomanda specialisti (arhitecti, constructori, cadastristi, specialisti cu certificate energetice, avocati, notari etc) ce pot fi solicitati pentru inspectia constructiei, verificarea a actelor de proprietate si a documentatiei cadastrale a proprietatii.

Consultanta imobiliara pentru vanzare

Sunt verificate toate documentele necesare tranzactiei, iar proprietarii afla din timp ce acte mai sunt necesare,cum si de unde trebuie sa le procure,(daca este cazul sa se rectifice anumite greseli sau neconcordante din acte), astfel incat, la prezentarea cumparatorilor, tranzactia sa se desfasoare in timpul cel mai scu

Proprietati Noi