Promovare imobiliara

Agentia noastra ofera publicitate / promovare imobiliara prin intermediul siteurilor sale  imobiliare.bucurestii-noi.ro  si expertimobiliar.bucurestii-noi.ro  precum si in cadrul spatiilor sale rezervate in siteuri specializate cu trafic mare, cat si in mass-media.

Informatiile publicate de catre agentia noastra sunt  verificate din actele proprietatilor, asfel ca proprietatile sa nu fie prezentate cu caracteristici si  detalii trunchiate, dar in acelasi timp sa nu dezvaluie date confidentiale.

Pozele si  releveele sunt preluate asfel incat sa prezinte cu acuratete realitatea, dand posibilitatea clientilor sa-si formeze o parere obiectiva asupra proprietatilor, pentru a se putea evita vizionarile inutile.

Pentru proprietarii ce acorda exclusivitate agentiei noastre pentru promovarea  proprietatilor, toate serviciile prezentate mai sus sunt gratuite.

Avantajele oferirii imobilului dvs. in exclusivitate agentiei noastre:

  • promovarea o facem noi si este gratuita
  • agentia noastra monitorizeaza preturile zonei, precum si interesul clientilor in zona respectiva
  • nu sunteti deranjat telefonic sau la domiciliu pentru informatii, decat in cazul necesitatii unor vizionari (daca imobilul este liber si ne incredintati si cheia, deplasarea dvs. la vizionari nu mai este necesara). Astfel, veti putea petrece mai mult timp cu familia sau dupa caz, nu veti mai avea intreruperi din activitatea dvs. de la serviciu.
  • sunteti informat constant cu privire la evolutia preturilor, cerintele clientilor nostri si impresiile acestora, dupa vizionarea proprietatii dvs.
  • eliminati riscul de a avea preturi diferite publice in mass-media si pe internet, publicate de agentii diferite
  • lucrati cu un partener de incredere
 • atingeti rezultatele dorite intr-un timp mai scurt, beneficiind de expertiza noastra de peste 13 ani in domeniu, precum si de clientii care apeleaza la serviciile noastre.

Proprietati Noi